Oferă o lume plină de oportunități pentru echipa ta!

Beneficiile Pluxee te ajută să câștigi o echipă mai motivată, mai implicată și mai fericită

Descoperă produsele
holder_2

Angajații sunt cea mai importantă resursă a companiei tale. 

Îți dorești să poți conta pe oameni loiali și implicați, care îți aduc rezultate și rămân alături de tine pe termen lung? Oferă-le beneficiile de care au nevoie pentru a duce o viață echilibrată și sănătoasă.

Alege soluția care se potrivește
cu nevoile echipei tale

Pluxee-Gusto-card-2023-RGB-HD

Cardul de masă Pluxee Gusto

Prin cardul de masă Pluxee, le oferi colegilor tăi oportunitatea unui stil de alimentație sănătos. Ei se pot bucura zilnic de o masă gustoasă și hrănitoare, iar sumele sunt deductibile și scutite de taxe sociale. În plus, poți opta pentru Pachetele Gusto Plus de Sănătate și Gusto Plus de Echilibru, care includ cardul de masă, completat de acces nelimitat la telemedicină. Pachetul Gusto Plus de Echilibru include și acces la consiliere psihologică.

Cere ofertă
Pluxee-cadou-card-2023-FRONT

Cardul Pluxee Cadou

Sărbătorile precum Crăciunul, Paștele, 8 Martie sau 1 Iunie pot fi ocazia perfectă să-ți arăți aprecierea față de colegii tăi prin intermediul unui dar inspirat. Cardul Pluxee Cadou este beneficiul care se transformă într-o experiență personalizată pentru fiecare membru al echipei. Colegii tăi își pot alege produsele preferate, de la partenerii Pluxee din întreaga țară, pentru o gamă variată de produse.

Cere ofertă
Pluxee-turist-card-2023-RGB

Cardul Pluxee Turist

Oferă colegilor oportunitatea unui concediu relaxant ca să își încarce bateriile printr-o vacanță binemeritată. Cardul Pluxee Turist poate fi folosit pe teritoriul României, pentru achiziționarea pachetelor ce includ cel puțin o noapte de cazare, pe lângă care pot fi adăugate masă, transport, agrement și tratamente balneare.

Cere ofertă
Pluxee-cultura-card-2023-RGB-HD

Cardul Pluxee Cultură

Îți dorești să le oferi colegilor tăi oportunitatea de a avea timp liber de calitate? Prin Pluxee Cultura, colegii tăi au la dispoziție un buget separat de cheltuielile curente, pe care îl pot folosi pentru a achiziționa bilete la evenimentele preferate, cum ar fi spectacole de teatru, film sau muzică, expoziții și multe altele.

Cere ofertă
The Happiness Index

The Happiness Index

Acum poți să afli cât de fericiți și de implicați sunt angajații tăi! Ai acces la 18 sondaje predefinite, cu întrebări bazate pe cercetări neuroștiințifice. Descifrezi emoțiile și nevoile colegilor tăi, prin machine learning și analiza sentimentelor. Înțelegi situația actuală a companiei, descoperi care sunt zonele sensibile și ce poți îmbunătăți. Nu în ultimul rând, poți descărca rapoarte detaliate, pe care să le analizezi împreună cu colegii.

Cere ofertă
Platforma MyBenefits

Platforma MyBenefits

Oferă experiențe personalizate și oportunități pentru echipele care știu ce vor. Tu alegi bugetul, ei își aleg beneficiile! Pe lângă beneficiile fixe, colegii tăi vor putea accesa prin platformă beneficiile flexibile - produse și servicii menite să creeze o experiență personalizată pentru fiecare angajat.

Cere ofertă

Mai multe oportunități pentru echipa ta, mai multe oportunități pentru tine

Atunci când alegi să îți motivezi echipa cu soluțiile Pluxee, observi rapid avantajele:

  • Câștigi o echipă mai motivată și mai implicată, ceea ce se va reflecta în rezultatele companiei și în satisfacția clienților.
  • Te bucuri de loialitatea angajaților și atragi mai ușor candidații valoroși în cadrul proceselor de recrutare.
  • Protejezi bugetul companiei și oferi totodată un plus de valoare față de aceleași sume acordate în bani, datorită facilităților fiscale.