<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=677056809596569&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Ei sunt deja partenerii noștri

Iată tipurile de card pe care clienții noștri
le dăruiesc angajaților:

Gusto Pass

Este destinat achiziționării produselor alimentare. Poate fi utilizat pentru plata la restaurante, brutării, cofetării, cafenele, pizzerii, firme de catering și toată industria HoReCa. E cel mai popular beneficiu extrasalarial din România.

Cadou Pass

E oferit în perioada principalelor sărbători din an, iar angajații îl utilizează pentru a cumpăra produse non-alimentare de diverse tipuri: îmbrăcăminte și încălțăminte, cărți și rechizite, cosmetice, flori, electronice și electrocasnice, jucării și multe altele!

Cultura Pass

E folosit de angajați pentru achiziționarea cărților sau a manualelor școlare, sau a biletelor de acces la activități culturale: filme, teatru, diverse spectacole și expoziții, concerte.

Turist Pass

Este tot mai des utilizat de angajații din toată țara pentru pachete turistice pe teritoriul României. Poate fi acceptat la hoteluri, pensiuni sau agenții de turism și acoperă atât costul cazării, cât și al pachetelor ce includ cazare și transport/masă. Pentru a deveni partener Sodexo si a putea accepta plati cu cardurile si voucherele de vacanta Turist Pass, trebuie sa ai un certificat de clasificare emis de Ministerul Turismului.

Fii partener în rețeaua Sodexo și rămâi deschis pentru mai
mulți clienți și mai multe venituri!

Vreau să fiu partener Sodexo