În condițiile actuale, anajații tăi au nevoie de un plus de încredere, iar beneficiile extrasalariale sunt o dovadă în plus a grijii pe care le-o porți. Cardurile de beneficii Sodexo sunt 100% deductibile și excluse de la plata contribuțiilor sociale obligatorii*. Pot fi utilizate pentru plata online și contactless.

Descoperă și tu cardurile Sodexo

Cardul Cadou Pass

Îl poți oferi în perioada sărbătorilor, înlocuind sau completând prima în bani cu o variantă convenabilă pentru companie. Angajații tăi își pot cumpăra prin cardul Cadou Pass îmbrăcăminte și încălțăminte, cărți și rechizite, cosmetice, electronice și electrocasnice, jucării și multe altele!

Cardul Gusto Pass

Este cel mai popular beneficiu extrasalarial din România! Angajații tăi pot achiziționa prin Gusto Pass produse alimentare, dar pot alege și să își achite prânzul sau cina. Este acceptat în restaurante, brutării, cofetării, cafenele, pizzerii și fast food-uri.

 

Cardul Turist Pass

Este cadoul ideal pentru angajații tăi în sezonul turistic, inclusiv în cazul sărbătorilor de iarnă. Poate fi utilizat pentru pachete turistice pe teritoriul României și e acceptat ca plată în hoteluri, pensiuni sau agenții de turism, acoperind atât costul cazării, cât și al pachetelor ce includ cazare și transport/masă.

Cardul Cultura Pass

Mezinul familiei de beneficii extrasalariale, acest card e soluția perfectă pentru a-i ajuta pe angajații tăi să se relaxeze în afara programului. Poate fi folosit pentru bilete de acces la activități culturale: filme, teatru, diverse spectacole și expoziții, concerte, parcuri de distracții.

*În limitele prevăzute de cadrul legal aplicabil.

De ce să incluzi Cardurile Sodexo în pachetul
de beneficii extrasalariale

Rămâi un angajator implicat:
Anajații tăi au nevoie de un plus de încredere, iar beneficiile extrasalariale sunt o dovadă în plus a grijii pe care le-o porți.

Răspunzi așteptărilor angajaților:
Includerea Card Gusto Pass în pachetul oferit angajaților devine o necesitate atunci când cauți o alternativă avantajoasă de creștere a veniturilor.

Loializezi angajații
de top:

Cardul Gusto Pass te ajută la consolidarea tacticilor de retenție a celor mai valoroși oameni din compania ta.

Optimizezi bugetul companiei
Datorită facilităților fiscale, beneficiile extrasalariale reprezintă o soluție perfectă de a-ți motiva echipa, chiar și când ai un buget redus.

 

Obține cardul potrivit nevoilor tale