Echipa ta are nevoie de încredere și siguranță. Beneficiile extrasalariale Sodexo te ajută să crești puterea de cumpărare a angajaților, contribuind în același timp la siguranța acestora, prin facilitățile de plată online, contactless sau cu telefonul.

În plus, poți încărca online cardurile de beneficii, de oriunde, iar sumele acordate sunt 100% deductibile și excluse de la plata contribuțiilor sociale obligatorii*.

Descoperă și tu cardurile Sodexo

Cardul Cadou Pass

Îl poți oferi în perioada sărbătorilor, înlocuind sau completând prima în bani cu o variantă convenabilă pentru companie. Angajații tăi pot cumpăra prin cardul Cadou Pass electronice, cărți, jucării, cosmetice, haine, dar și produse alimentare de la supermarketuri precum Kaufland, Lidl, Carrefour și multe altele!

 

Cardul Gusto Pass

Cel mai popular beneficiu extrasalarial din România! Angajații tăi pot achiziționa prin Gusto Pass produse alimentare dintr-o rețea extinsă de comercianți parteneri, dar pot alege și să își achite prânzul sau cina livrate acasă. Poți atașa cardului Pachetul Plus de sănătate (telemedicină și consiliere nutriție) sau Plus de echilibru (telemedicină, consiliere nutriție, specialități de Psihologie).

card_gusto_pass

Cardul Turist Pass

Este cadoul ideal pentru angajații tăi în sezonul turistic, inclusiv în cazul sărbătorilor de iarnă. Poate fi utilizat pentru pachete turistice pe teritoriul României și e acceptat ca plată în hoteluri, pensiuni sau agenții de turism, acoperind atât costul cazării, cât și al pachetelor ce includ cazare și transport/masă.

Cardul Cultura Pass

Cardul pentru activități culturale poate fi folosit de către angajații tăi pentru a cumpăra manuale, rechizite, cărți și multe altele, de la cele mai importante librării din țară, inclusiv online. Poate fi utilizat și pentru bilete de acces la mii de evenimente și activități culturale online sau în aer liber.

*În limitele prevăzute de cadrul legal aplicabil.

De ce să incluzi Cardurile Sodexo în pachetul
de beneficii extrasalariale

Contribui la siguranța angajaților
Posibilitățile de a plăti online, contactless sau cu telefonul (prin Apple Pay, SodexoPay sau MySodexo) pastrează echipa în siguranță.

Motivezi echipa
Acordând beneficiile Sodexo, demonstrezi angajaților că îi apreciezi și le oferi un plus de încredere și motivare, mai ales în perioadele dificile. Le faci, în același timp, viața mai ușoară.

Reduci costurile operaționale
Digitalizarea înseamnă că poți încărca online cardurile de beneficii, oriunde și oricând. Elimini costurile de administrare a beneficiilor de hârtie.

Câștigi avantaje fiscale
Sumele acordate pe cardurile de beneficii Sodexo sunt 100% scutite de la plata contribuțiilor sociale și deductibile de la plata impozitului pe profit. Optimizezi, astfel, bugetul firmei.

Obține cardul potrivit nevoilor tale

 

Obține cardul potrivit nevoilor tale