Folosește calculatorul de mai jos și află cum va arăta același buget dacă acorzi suma în beneficii neimpozabile plus o eventuală primă în bani vs varianta în care acorzi integral suma cash. Compară cele două variante din punct de vedere al valorii ce îi rămâne angajatului pentru aceeași valoare brută.

Completează câmpurile editabile cu cifrele corespunzătoare și compară diferența.

Venit suplimentar pentru Angajat RON

%
    Asigurari Sociale (CAS) Asigurari Sociale de Sanatate (CASS) Impozit pe venit Bonus Net
 
 
25%
10%
10%
2,25%
 
0 0 0
0 0
0 0

Beneficii + Primă

Doar Cash

Poți alege să vizualizezi și totalul câștigului pentru întreaga ta echipă, completând câmpurile Număr Total Angajați și Număr Total Copii Minori.

Venit suplimentar pentru Angajații tăiMotivează-ți întreaga echipă cu beneficii mai valoroase!

CERE OFERTĂ

Cere Ofertă

Număr copii

Câți copii are în întreținere angajatul căruia vrei să îi oferi bonusul.

Card Cadou*

Valoarea pe care dorești să o acorzi în tichete/carduri cadou. Poți acorda cel mult 150 de lei/ beneficiar (angajat sau copil al angajatului) pentru ca suma să fie neimpozabilă.

Card Cultură**

Valoarea pe care dorești să o acorzi în tichete/carduri destinate activităților culturale (filme, piese de teatru, spectacole, concerte). Poți oferi o sumă neimpozabilă de cel mult 330 de lei/ angajat.

Card Turist***

Valoarea pe care dorești să o acorzi în tichete/carduri destinate pachetelor turistice. Poți acorda o sumă neimpozabilă de cel mult 6 salarii brute/ angajat/ an fiscal în sectorul privat sau 1450 lei/ angajat în sectorul public

Prima****

Eventuala diferență pe care vrei să o acorzi în bani, dacă vrei să mai oferi ceva suplimentar.